Slyteviken

Att vara KRAV-certifierad är ett bevis på att man inte bara snackar

Kocken Anders Johnsson har många bollar i luften. Samtidigt som han driver den KRAV-certifierade cateringverksamheten Slyteviken och nu i september ska tävla om titeln Årets Ekokock (Anders vann!), håller han även på att skriva en kokbok och driver en pop-up-restaurang tillsammans med Ekobonden Adam Arnesson.

På det KRAV-certifierade cateringföretaget Slyteviken utanför Örebro erbjuds kreativ, överraskande och spännande mat, aldrig på bekostnad av djur eller natur. Men framförallt är den jäkligt god. Så beskriver Anders Johnsson maten som serveras. 

Slyteviken – kreativ catering och matstudio grundades för två år sedan, och har ända sedan start varit KRAV-certifierad med tre stjärnor av tre möjliga. Anders Johnsson berättar att det var ett självklart val att certifiera verksamheten dels eftersom KRAV står för bra värderingar, dels för att verkligen kunna bevisa att verksamheten är hållbar. 

 

Läs hela artikeln här

Att vara KRAV-certifierad är ett bevis på att man inte bara snackar
Kreera web&design Logo