Slyteviken

Gäst hos Nyfiken Örebro Podcast

Avsnittets beskrivning:

"Med rätt kunskap och riktiga relationer med ambitiösa bönder och producenter så behöver man inte krångla till det." Det är lite Anders syn på vad han vill skapa i sin matstudio CV Köket.

Med utmärkelser som Årets Ekokock 2020, årets Hållbarhetskock 2020, Örebro Kommuns Miljöpris 2020 så förstår man att hållbarhet är något som genomsyrar hans driv, hans kreativitet och viljan att lyfta det lokala.

Anders berättar även om hur hans kokbok "Härifrån" skapades med råvaror från lokala producenter samt med fotograf Anders Hylthén och hur det kändes när den kom VM 2:a i World Gourmand Cook Book Awards 2020.

Anders svarar även på lyssnarfrågor och ger sina tips på både lokala restauranger i länet och även tips på restauranger utanför Sverige som är värt att besöka. Han går även in på sin egna bakgrund inom yrket.

Ett riktigt roligt avsnitt att spela in där Anders verkligen lyfter upp de lokala producenter som finns i vår närhet, hans kärlek till enkel, ärlig mat och hur hållbarhet genomsyrar CV Köket.

Har ni inte haft möjlighet så gå gärna in på cvkoket.se eller gå in på Instagram och ta del av hans matkreationer.

Tack Anders för avsnittet, vi ses runt köksön!

LYSSNA PÅ AVSNITTET HÄR 

Gäst hos Nyfiken Örebro Podcast
Kreera web&design Logo