Slyteviken

enkelt.

min matlagning är enkel. den går ut på att laga ärlig och kärleksfull mat. jag tror det handlar om att bygga relationer, lära känna människorna bakom råvaran, förstå hur allt hänger ihop, producent, natur och årstid. maten får gärna vara kreativ, överraskande och spännande, men framför allt ska det vara jäkligt gott! aldrig på bekostnad av djur eller natur.

vi vill göra skillnad, vara med att förändra framtidens sätt att äta och producera mat,  vi vill hjälpa till att förändra sättet som mat produceras på, därför köper vi våra råvaror från bönder med fantastisk attityd till jordbruk.

vi väljer våra råvaror från små, ekologiska gårdar och miljöcertifierade yrkesfiskare, först och främst från vår direkta närhet. vi är säkra på att våra samarbetspartners och leverantörer delar våra värderingar, vi har genom åren byggt upp personliga relationer och lärt oss mycket på vägen. vi vill vara med  att bidra till ett regenerativt, återskapande jordbruk . vi vill också att odlare och producenter som arbetar hållbart ska ha skäligt betalt för sitt arbete. vi vill helt enkelt vara en liten del i ett hållbart matsystem för framtiden, det är därför vår mat ibland kostar lite mer. det måste den få göra.

med riktig kärlek, glädje och kunskap om fantastiska råvaror i centrum fixar vi allt från små privata middagar hemma hos dej, på ert kontor till större event när det är dax för fest. vi fixar en klassisk trerätters eller en gastronomisk helkväll med avsmakningsmeny av säsongens smakrikaste råvaror.

vi styr också upp matlagningskurser och middagar i vår matstudio, cv köket,  i centrala örebro.

 

allt vi gör är alltid på naturens villkor, det är då det blir godast.

 

 

 

Om
Kreera web&design Logo